Projekto partnerių susitikimas Lietuvoje. Antradienis.

Antradienis projekto dalyviams buvo kupinas pamokų netradicinėse erdvėse.

Pavaduotoja S. Jankauskienė vedė integruotą istorijos ir geografijos pamoką  ,,Išmanusis parkas” Plungės bibliotekos laikrodinėje. Pamokos metu projekto dalyviai turėjo susipažinti su parke esančiais kultūriniais objektais ir , dirbdami grupėse, sukurti reklamą šeimoms, paaugliams bei užsienio turistams, kad jie kuo gausiau lankytųsi šioje istorinėje vietoje. Po  pertraukėlės vyko pamoka, kurią įkvėpė buvusios mūsų moksleivės G. Zavadzkytės fotografijų paroda.  Projekto dalyviai  išradingai vaizdavo  visas Visatos stichijas: Žemę, Ugnį, Vandenį, Orą.

Projekto dalyviai ne tik aplankė Oginskio rūmus, bet ir dalyvavo dailės pamokoje, kurią vedė dailės mokytoja L. Bulavienė ir pavaduotoja S. Jankauskienė. Išanalizavę  dailininko K.Varnelio darbus, projekto dalyviai turėjo sukurti  po vieną projekto pavadinimo raidę optinio meno stiliumi.

Didelį įspūdį ir svečiams, ir senamiestukams  paliko integruota matematikos ir kūno kultūros pamoka, kurios metu  buvo mankštinamas  ne tik kūnas, bet ir protas. Pamoką vedė matematikos mokytoja R. Sodienė, pavaduotojas J. Griškus, kūno kultūros mokytoja A. Čiulčinskienė ir anglų k. mokytoja L. Oželienė.

Pamokų virtinę vainikavo  užsiėmimas robotikos klasėje, kur mokiniai kūrė modelius ir išbandė savo jėgas varžybose. Nuotraukos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas