Projekto partnerių susitikimas Lietuvoje. Pirmadienis

Pirmąją  viešnagės dieną mokykloje (kovo 20d.) po džiugios projekto atidarymo ceremonijos, kurioje skambėjo sveikinimo kalbos, mokinių atliekami muzikiniai numeriai, svečiai buvo pakviesti į integruotą lietuvių kalbos ir muzikos pamoką ,,Kalba gimtoji lūposna įdėta‘‘ (pamoką vedė R. Paulikienė ir L. Domarkienė). Direktoriaus pavaduotoja ugdymui S. Jankauskienė pristatė mokyklą, jos muziejuje projekto dalyvius supažindino su šios ugdymo įstaigos istorija ir tradicijomis, anksčiau vykdytais projektais.

Mokytojai turėjo galimybę išklausyti svečių pristatymų, kaip  projekto partnerėms nuo mokslo metų pradžios sekasi vykdyti ugdymą netradicinėje aplinkoje, kiek jau įgyvendinta tikslų. Dešimtokai projekto mokiniams surengė diskusijų popietę ,,Išėjus iš FACEBOOK‘o“.

Projekto dalyvius  Savivaldybėje pasveikino mero patarėjas M. Jurčius, buvo pasidžiaugta mokyklos iniciatyva, mokytojų ir mokinių veiklumu.

Svečiams buvo atvertos ir Plungės šv. Jono Krikštytojo  bažnyčios durys: tyliai pereita sakralia erdve, uždegta žvakučių ir kiekvieno sava kalba, savo papročiu pasimelsta.

Vakare svečius, o ir pačius šeimininkus mokyklos valgykloje nustebino tėvelių paruoštas turtingas lietuvių tradicinių patiekalų stalas( dėkojame Tėveliams).

Pirmąją bendros veiklos dieną vainikavo tautinių šokių ir žaidimų vakaronė. Nuotraukos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas