Gerosios praktikos pasidalinimas, mokant matematikos

 

Balandžio 12 dieną mokykloje svečiavosi visų projekte dalyvaujančių mokyklų - Mažeikių raj. Židikų Marijos Pačkauskaitės gimnazijos, Telšių „Ateities“ progimnazijos, Tauragės raj. Žygaičių gimnazijos, Kretingos raj. Darbėnų gimnazijos, Tauragės raj. Batakių vidurinės mokyklos atstovai.

Svečiai susitiko su mokyklos direktoriumi, apsilankė mokomuosiuose kabinetuose, dalyvavo mūsų mokyklos matematikos mokytojų gerosios praktikos pristatyme.

Direktoriaus pavaduotojas, matematikos mokytojas metodininkas Juozas Griškus papasakojo apie mokyklą ir matematikos rezultatus NMPP, pasidalijo patirtimi, kaip sekasi naudoti EMA pratybas. Metodinės grupės pirmininkė Rima Vyšniauskienė svečius supažindino su mokinių matematiniais pasiekimais olimpiadose, konkursuose, papasakojo apie metodinės grupės veiklą. Mokytoja metodininkė Dalija Bačkienė pasidalijo patirtimi apie mokinių aktyvinimą pamokoje ir vedamas konsultacijas. Mokytoja metodininkė Rūta Sodienė pristatė įvairias idėjas matematikos pamokoms, jas paįvairino konkrečiais savo pamokų pavyzdžiais. Mokytoja metodininkė Kristina Salienė papasakojo apie pirmą kartą mokykloje organizuotą matematikos stovyklėlę gabiems penktokams. 

Pamokų idėjos

Tikimės, kad mūsų mokytojų geroji patirtis svečiams buvo naudinga ir, gal būt, bus pritaikyta ES struktūrinių fondų ir ŠMM  projekto „Integralaus ugdymo principais ir naujausiais žinių perdavimo metodais paremto matematikos ugdymo proceso organizavimo modelio diegimas mokyklose“ veiklose. 

Rima Vyšniauskienė,
Matematikos ir IT mokytojų metodinės grupės pirmininkė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas