Respublikinė mokinių matematikos projektinių darbų konferencija „Matematika integrali..

ES struktūrinių fondų ir ŠMM projekto „Integralaus ugdymo principais ir naujausiais žinių perdavimo metodais paremto matematikos ugdymo proceso organizavimo modelio diegimas mokyklose“ veiklos tęsiasi. Gegužės 31 dieną mūsų mokykloje vyko visų projekte dalyvaujančių mokyklų 6 – 8 klasių mokinių matematikos projektinių darbų konferencija „Matematika integrali...“. Nuotraukos

Konferencijos atidaryme kalbėję mokyklos direktorius Paulius Zakalskis ir direktoriaus pavaduotojas ugdymui Juozas Griškus visiems palinkėjo sėkmės ir gerų įspūdžių. Pristatymus pradėjo mūsų mokyklos devintokė Ugnė Grumblytė pranešimu „Linksmosios matematikos pamokėlės mažiesiems senamiestukams“. Septintokų komanda (7a klasės mokiniai Agota Blaževičiūtė ir Nojus Norvidas, 7c klasės mokinės Emilė Kėsaitė ir Kotryna Grumblytė) pristatė idėją „Aš galiu padėti savo klasės vadovei“. Konferencijoje mūsų mokykla pristatė ir keturis stendinius pranešimus: „Simetrija“, „Spalvų terapija“, parodėlė „Žaidimai“ ir 9 klasių mokinių, lankančių matematikos modulį, projektiniai darbai. 

Programa

Iš viso konferencijoje buvo pristatyta 17 projektų. Pristatymai buvo įdomūs, išradingi, inovatyvūs. Visi dalyvavę mokiniai ir juos ruošę mokytojai pasisėmė naujų idėjų. 

Dėkojame visiems mūsų mokyklos matematikos mokytojams, padėjusiems organizuoti konferenciją. Džiaugiamės, kad matematikams į pagalbą atėjo ir technologijų mokytojai Lina Bulavienė, Petras Jurkus ir Egidijus Jakštas.

Rūta Sodienė,
Matematikos ir IT metodinės grupės pirmininkė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas