Ketvirtokų virtuali - jungtinė pamoka

  • Paskelbta: 2024-03-13
  • Kategorija: Renginiai

Kovo 8 d. Plungės Senamiesčio mokykloje vyko mokyklos ketvirtokų virtuali-jungtinė pamoka, skirta Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti.

Pamokos pradžioje mokiniai prisiminė Vasario 16-osios – Lietuvos valstybės atkūrimo dienos šventę, kuo ji svarbi, kaip jai ruošėsi. Vasario pradžioje, per dailės ir technologijų pamokas, 4c klasės mokiniai pynė trispalves apyrankes iš geltonų, žalių, raudonų siūlų.  Šia idėja pasidalino su kitais ketvirtokais ir padėjo jiems nusipinti trispalves apyrankes, kuriomis visi pasipuošė kovo 8 d.

Aptarę kitas dvi Lietuvos valstybės šventes, mokiniai savo žinias pasitikrino atsakydami į klausimus virtualioje mokymosi aplinkoje Kahoot.

Pamokos pabaigoje kiekvienas ketvirtokas gražiai užrašė žodį LIETUVA ir savo darbus įamžino bendroje nuotraukoje. Ši nuotrauka dalyvaus „Versmės“ leidyklos rengiamame kasmetiniame – šiemet jau 15-ame – konkurse  „RAŠAU LIETUVOS VARDĄ“. 2024-aisiais sukanka  1015 metų nuo pirmojo istorinio mūsų šalies paminėjimo ir šiemet Kovo 9-oji bus jau penktą kartą minima oficialiai, nes 2019 m. sausio 12 d. Lietuvos Respublikos Seimo priimtu įstatymu ji buvo įrašyta į atmintinų dienų sąrašą.

Šiemet mokyklos ketvirtokai pasveikino savo šalį  Kovo 11-osios proga taip, kaip dar niekad nesveikino.

Nuotraukos:
Rasa Stonkienė, Vilam Razguvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas