Projektas „Visi kartu“

  • Paskelbta: 2023-03-27
  • Kategorija: Renginiai

Kovo 6-ą, 8-ą ir 13-ą dienomis mokykloje vyko projektas „Visi kartu!“, kurio tikslas - suburiant komandas, įtraukti mokyklos jaunimą į tokius užsiėmimus, kurie formuoja vertybines nuostatas, mažina polinkį rizikingam elgesiui, patyčioms, nusikalstamumui ir žalingiems įpročiams. Projekto organizatoriai - Plungės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kartu su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Plungės rajono policijos komisariato veiklos skyriumi. Dalyviai buvo 6, 7 ir 8 klasių mokiniai.

Plungės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistės pakvietė mokinius į netradicinio ugdymo veiklas, kurios skatina puoselėti gražius tarpusavio santykius visoje mokyklos bendruomenėje ir taip visiems kartu pasakyti patyčioms NE. Mokiniai turėjo galimybę dalyvauti keturiose skirtingose veiklose - ,,Saugumo zonos”, ,,Tvirtas dėl savo pasirinkimo”, „Pirmosios pagalbos stotis“ bei „Žaidimų kambarys“. Įveikę visas užduotis, dalyviai gavo projekto ,,pinigėlių“, o už juos bendru sutarimu turėjo įsigyti reikalingų priemonių ir saugiai supakuoti kiaušinį, kuris buvo paleistas pro langą iš trečio mokyklos aukšto. Komandos, kurių kiaušinis buvo sveikas po saugaus „nuleidimo“, turėjo atlikti dar vieną specialią užduotį.

Nugalėtojų komanda - 6A klasė - apdovanota specialiu Plungės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Plungės rajono policijos komisariato įsteigtu prizu.

 

 

Autorius:
Visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti sveikatos priežiūrą mokykloje, Jūratė Prišmontienė

Nuotraukos:
Jūratė Prišmontienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas