Edukacinio konkurso ,,Olympis 2022 – Rudens sesija”

Siekiant sudaryti palankias sąlygas kiekvienam mokiniui ugdytis pagal poreikius ir galimybes, sėkmingai panaudojamos projekto ,,Kokybės krepšelis“ lėšos. Mokiniams, turintiems aukštesniuosius gebėjimus, sudaryta galimybė dalyvauti edukaciniuose konkursuose ,,Olympis 2022 – Rudens sesija”. Net 86 mokiniams iš 2 – 10 klasių apmokėtos konkurso dalyvavimo išlaidos – mokiniai turėjo galimybę dalyvauti keturiuose pasirinktuose konkursuose pagal mokomuosius dalykus. Dar 40 mokinių užsiregistravo individualiai. Pasirinktų konkursų užduotis mokiniai sprendė ir mokykloje, ir namuose.

Džiaugiamės, kad mūsų mokykla Telšių apskrityje buvo aktyviausia ir daugiausiai pelniusi diplomų. Iš 383 konkursų mūsų mokyklos mokiniai pelnė net 344 pirmos – trečios vietų diplomus, t.y. 90% konkursų vainikuota mūsų mokinių sėkme!

Neįmanoma išvardinti visų puikiai pasirodžiusių mokinių, bet norime pasidžiaugti pačiais geriausiais, pačiais darbščiausiais. Yra net 22 mokiniai, kurie ne tik užėmė pirmąsias vietas, bet dar ir gavo Olympio medalius. Štai mūsų šauniausieji:

pirmokas – Vilius Drukneris;

antrokai – Goda Riepšaitė, Vanesa Kviecinskaitė, Domas Tamušauskas, Davidas Nakopia, Mantas Stonkus, Justė Grabauskaitė, Luknė Stroputė;

trečiokai – Armandas Gusčius, Morena Garytė, Mykolas Ulba;

ketvirtokai – Haroldas Žebrauskis, Simas Ubavičius;

šeštokė – Goda Mikalauskaitė;

septintokai – Doguhan Turgut, Augustas Kairys;

aštuntokai – Aistėja Jurgutytė, Karolis Mačernis, Viltė Daukantaitė;

devintokas – Justas Mažeika;

dešimtokės – Augustė Šatkauskaitė, Augustė Alimaitė.

Konkurso medaliai, diplomai, padėkos, dovanėlės mokyklą pasiekė mokinių atostogų metu, tad konkurso dalyviams išdalinti grįžus į mokyklą. Džiaugiamės mokinių pasiekimais ir pergalėmis, giriame mokinius už siekį tobulėti!

Nuotraukos:
Rūta Sodienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas